2009. június 17., szerda

Mikor már az egész agyam az ágyat kívánja, pontosabban az alvást

Furcsa dolog, hogy mostanában délelőtt nem tudok tanulni.Elmegy az egész délelőtt azzal, hogy szenvedek, és sajnáltatom magam, persze csak gondolatban. amiért a lakásban ülve kell senyvednem. Merthogy kiülni nem tudok a kertbe. Tiszta időben idehallatszik az új MO-s autópálya zaja, ami egy idő után már nem zavar, tehát ezzel igazából nincs különösebb gond. De a sors furcsa fintora, hogy a szomszédságban lakó férfiakra mindig valahogy a vizsgaidőszakban jön rá a barkácsolhatnék. Tavaly ilyenkor az egyik egy légkalapáccsal 2 hétig napi 5 órában masszívan nyomatva verte szét a betonteraszt, hogy hozzáépítsen az eredeti házhoz. Most a másik szomszéd épít "várárkot" a ház köré, és egész nap fúr. Ráadásként még itt van a kerület pár utcájában zajló útfelújítás, aminek nem mellesleg nagyon örülök, mert végre nem fog szétmenni a görkorim kereke a rossz utaktól :)
Tehát, ami az eredeti témát illeti, térjünk rá vissza. Délutánonként valami hihetetlen tudásvággyal nekifekszem az anyagnak. Utána rájövök, kb. este 8 körül, hogy úristen, a mai napra tervezett tananyagot átnézni lehetetlen. És itt jön az, ami igazán érdekes. Nem merek ránézni az ágyamra, mert szinte hívogat a puha paplan, a finom illatú párna....nem is folytatom, mert mindjárt kidőlök.
A mai koffein adag: reggelire és estére 2 bögre kávé, plusz egy bögre tea, majd még kétszer fél liter gyömbértea. Azt hiszem, ma, ha igazán akarnám, sem tudnék elaludni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése